شمالبرگ ShomalBarg.ir

ناکامی برداشت شبانه آب شرب از خط انتقال آمل بابلسر

ناکامی برداشت شبانه آب شرب از خط انتقال آمل بابلسر

شمال برگ: متخلفانی با تخریب خط انتقال و ایجاد انشعاب بدون مجوز مبادرت به برداشت آب شرب برای کشت دوم برنج کرده بودند.


به گزارش شمال برگ به نقل از خبر آنلاین از مازندران، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مازندران، از شناسایی برداشت بدون مجوز و شبانه از خط انتقال آب در محور آمل ـ بابلسر آگاهی داد و اظهار داشت: برمبنای بررسی های انجام شده، متخلفان با تخریب خط انتقال و ایجاد انشعاب غیرمجاز، مبادرت به برداشت آب آشامیدنی برای کشت دوم و آبیاری شالیزارها کرده بودند.
بهزاد برارزاده، با اشاره به اینکه این اقدام علاوه بر لطمه به تأسیسات آبرسانی، منابع آب آشامیدنی و پایداری تامین آب مشترکان را تهدید می کند، اضافه کرد: دستکاری خطوط انتقال، تخریب تأسیسات و برداشت بدون مجوز آب آشامیدنی برای مصارف کشاورزی، اقدامی مقابل حقوق عمومی است و به هیچ عنوان قابل چشم پوشی نیست.
او افزود: موضوع این تخلف برای برخورد قانونی در اختیار مراجع ذی صلاح قرار گرفته است و انتظار است با متخلفان برخوردی قاطع و بازدارنده صورت گیرد؛ چونکه هیچ کس حق ندارد به بهای تامین منافع شخصی خود، منابع آب آشامیدنی و تأسیسات آبرسانی را در معرض لطمه قرار دهد.
مدیرعامل آبفا مازندران با هشدار به متخلفان و این که خطوط انتقال آبفا محل امنی برای برداشت بدون مجوز نیست، اظهار داشت: پایش ها بصورت مستمر ادامه دارد و هرگونه دستکاری، ایجاد انشعاب بدون مجوز و برداشت از خطوط انتقال شناسایی و از مجرای قانونی با آن برخورد خواهد شد.
برارزاده اضافه کرد: برداشت بدون مجوز از خط انتقال فقط یک تخلف مقابل تأسیسات نیست بلکه می تواند با کاهش آب در دسترس و افت فشار، آسایش و حق دسترسی مشترکان به آب آشامیدنی را تحت تأثیر قرار دهد.
او از مردم خواست در صورت مشاهده هرگونه تخریب، دستکاری خطوط، ایجاد انشعاب بدون مجوز یا برداشت مشکوک از تأسیسات آبرسانی، موضوع را به سیستم ۱۲۲ اطلاع دهند.

منبع:

1405/05/27
09:53:54
5.0 / 5
7
تگهای خبر: آبیاری , شركت , كشاورزی , مازندران
این مطلب شمالبرگ را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترینهای مرتبط در شمالبرگ
نظرات بینندگان شمالبرگ در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

شمال برگ shomalbarg