شمال برگ ShomalBarg.ir

مراقب تب كنگو باشیم

مراقب تب كنگو باشیم

به گزارش شمال برگ معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشكی گیلان با اشاره به اینكه شروع فصل گرما، شرایط مناسبی را برای رشد ویروس تب كریمه كنگو فراهم می آورد، اظهار داشت: مراقب تب كریمه كنگو باشیم.


عباسی در گفتگو با ایسنا، با اشاره به اینكه شروع فصل گرما، شرایط مناسبی را برای رشد ویروس تب كریمه كنگو فراهم می آورد، اظهار نمود: بیماری تب خونریزی دهنده كریمه كنگو یك بیماری ویروسی حاد تب دار مشترك بین انسان و حیوان است.
وی خاطرنشان كرد: با وجودی كه بیماری مخصوص حیوانات است ولی موارد تك گیر و همه گیری های ناگهانی این بیماری در انسان ها هم اتفاق می افتد و مخزن بیماری طیف وسیعی از حیوانات اهلی و وحشی همچون گاو، گوسفند، بز، سگ، زرافه، كرگدن، جوجه تیغی و… است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشكی گیلان افزود: این بیماری، اغلب در اثر گزش كنه و همینطور دستكاری و له كردن آن، تماس با دام آلوده و یا تماس با خون و ترشحات لاشه دام آلوده در زمان ذبح، مصرف گوشت و جگر خام یا نیم پخته و تماس با خون و ترشحات بیمار آلوده انتقال می یابد.
عباسی تصریح كرد: هر ساله در استان گیلان برخی از افراد به این بیماری مبتلا می شوند، در این راستا نیروهای بهداشتی درمانی اقدامات مفیدی را با كمك دامپزشكی برای كنترل این بیماری انجام داده اند كه با همكاری مردم، این اقدامات كامل خواهد شد.
وی با تاكید بر اینكه مردم از خرید و مصرف گوشتی كه در محل های خارج از كشتارگاه ها ذبح می شوند اجتناب كنند، خاطرنشان كرد: مردم گوشت مورد نیاز را از محل های مطمئن و تحت نظارت مراكز دامپزشكی و بهداشت، تهیه كنند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشكی گیلان با تاكید بر اینكه گوشت، پس از ۲۴ ساعت و دل و جگر و قلوه پس از ۴۸ ساعت نگهداری در دمای معمولی یخچال مصرف شود، اظهار داشت: از له كردن كنه روی دست و یا سایر اندام های بدن انسان یا حیوان، خودداری شود.




منبع:

1398/04/21
14:53:31
5.0 / 5
4569
تگهای خبر: گیلان
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۳
شمال برگ shomalbarg