شمالبرگ ShomalBarg.ir

گرامیداشت هفته وقف با برگزاری ۲۱۱ برنامه در مازندران

گرامیداشت هفته وقف با برگزاری ۲۱۱ برنامه در مازندران

به گزارش شمال برگ، مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران از برگزاری نمایشگاه دستاوردهای وقف در مصلی ساری اطلاع داد و اضافه کرد: ۲۱۱ عنوان برنامه مختلف در هفته وقف در سرتاسر استان انجام می شود.


به گزارش شمال برگ به نقل از خبر آنلاین از مازندران، حجت الاسلام ابراهیم حیدری جناسمی، مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران در نشست خبری به مناسبت هفته وقف، ضمن تبریک این هفته، بر اهمیت اجرای صحیح و امینانه نیات واقفین تاکید کرد و آنرا بهترین راه برای بسط فرهنگ وقف دانست.
وی با اشاره به این که "کفن جیب ندارد و دارایی آخرت، آن چیزی است که انسان از دنیا پیش می فرستد"، اظهار داشت: واقفانی وجود دارند که کمتر کسی آنها را می شناسد اما وقف های بزرگ و با خیر و برکت در جامعه انجام دادند.
حجت الاسلام حیدری در ادامه به اقدامات اوقاف مازندران اشاره نمود و اظهار داشت: در امسال، ۱۰۷ میلیارد تومان در قسمت های خیریه، اجتماعی، مساجد و بقاع متبرکه هزینه شده است. همچنین، در طرح های مختلفی مانند "صیانت الهی" و "شمیم حسینی" (ماه محرم و صفر) و... حدود ۵۸ میلیارد تومان هزینه شده است.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران، کشت مدرن گندم در موقوفه ۱۸۵ هکتاری بهشهر، تأمین نیازهای معیشتی و تحصیلی، اهدای هزار و ۳۰۰ پک تحصیلی در طرح "مهر تحصیلی" و توزیع ۲هزار و ۴۰۰ بسته معیشتی، اجرای ۶۲ پروژه سرمایه گذاری و ۵۳ پروژه باغی که تا حالا ۲۲ میلیارد تومان درآمد داشته است، را همچون اقدامات و پروژه های اخیر اوقاف اعلام نمود.
این مسئول با اشاره به بحث بروزرسانی قراردادها، عنوان کرد: تعداد ۷هزار و ۷۹۵ اجاره نامه اولیه صادر و ۲۸هزار و ۵۱۵ قرارداد اجاره موقوفات تمدید شده است.
وی همینطور اظهار داشت: در بحث صیانت از موقوفات نقشه برداری از ۳۸هزار و ۴۰۸ هکتار از اراضی وقفی انجام شد، تعیین تکلیف ۲هزار و ۲۱۰ پرونده قضایی و انتخاب ۸۵ نفر به عنوان امین موقوفات هم انجام شد.
حجت الاسلام حیدری در ادامه از برگزاری نمایشگاه دستاوردهای وقف در مصلی ساری آگاهی داد و اضافه کرد: ۲۱۱ عنوان برنامه مختلف در هفته وقف در سراسر استان برگزار می گردد.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران همینطور از کسب معافیت در دریافت "پذیره اولیه موقوفات" در استان آگاهی داد و آنرا فرصتی بزرگ برای مردم دانست و اظهار داشت: در قالب این طرح، مستاجرین موقوفات با کاربری مسکونی در نقل و انتقال املاک وقفی از دادن پذیره معاف هستند.

1404/06/19
10:37:14
5.0 / 5
16
تگهای خبر: اجاره , دریا , ساری , مازندران
این مطلب شمالبرگ را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترینهای مرتبط در شمالبرگ
نظرات بینندگان شمالبرگ در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

شمال برگ shomalbarg