كاهش 3 درصدی تلفات جاده ای در كشور، سازماندهی200 تیم پلیس راه در طرح اربعین
به گزارش شمال برگ رئیس پلیس راه و راهور كشور در جمع خبرنگاران با اشاره به اینكه بیشتر از 200 تیم پلیس راه كشور برای طرح اربعین سازماندهی شده اند، اظهار داشت: بیشتر از 2 هزار نفر نیروی انسانی پلیس راه كشور به صورت مستقیم در طرح اربعین انجام مأموریت را برعهده دارند.
به گزارش شمال برگ به نقل از ایسنا، سردار سیدتیمور حسینی در حاشیه جلسه ایمنی راه ها در گفتگو با خبرنگاران با اشاره به آغاز طرح اربعین از 17 مهرماه جاری، اظهار نمود: پیاده روی اربعین مأموریت بسیار سنگینی است كه در پیشرو داریم، امسال پیشبینی می شود نسبت به سال قبل حدود 30 درصد افزایش تعداد زوار را داشته باشیم.
رئیس پلیس راه و راهور كشور اضافه كرد: پلیس راه و راهور ناجا با استفاده از همه امكانات خود با سه استان خوزستان، كرمانشاه و ایلام و بسیج نیروی انسانی و تجهیزات به زوار اباعبدالله(ع) خدمت می كند.
وی با اشاره به اینكه بیشتر از 200 تیم پلیس راه كشور برای طرح اربعین سازماندهی شده اند، اظهار داشت: بیشتر از 2 هزار نفر نیروی انسانی پلیس راه كشور به صورت مستقیم در طرح اربعین انجام مأموریت را بر عهده دارند.
حسینی افزود: بخش عمده ای از استان های شمالغرب و مركزی جزء استان هایی هستند كه مسیر تردد زوار پیاده روی اربعین هستند و ایمنی تردد و عبور و مرور در مسیرهای مذكور به شدت مورد نظر است و برنامه ریزی های لازم هم انجام گرفته است.
رئیس پلیس راه و راهور كشور خاطرنشان كرد: طرح مأموریت اربعین از 17 مهرماه آغاز تا دوم آبان ادامه می یابد.
وی افزود: در اربعین سال قبل نسبت به مدت مشابه در سال 96، برابر آمارها حدود 4 درصد كاهش حوادث را داشتیم و امیدواریم امسال هم نهایت امنیت را در تردد زوار اباعبدالله(ع) در مرزهای چهارگانه شلمچه، چذابه، مهران و خسروی داشته باشیم.
حسینی در ادامه در مورد آمار حوادث جاده ای كشور، بیان كرد: هدف این بوده كه امسال به كاهش 12 درصدی(معادل 2 هزار نفر) حوادث و تلفات جاده ای برسیم كه متاسفانه این عدد در 6 ماه نخست سال محقق نشد، امیدواریم در 6 ماهه دوم به هدف و چشم اندازی كه پیشبینی شده، برسیم.
وی با اشاره به اینكه هنوز آمار دقیق فوتی های حوادث رانندگی از جانب مراجع مربوط طی ماه های مرداد و شهریور اعلام نشده، اظهار داشت: اما آمارهای ناجا مبین كاهش 3 درصدی در تعداد جانباختگان است.
حسینی با اشاره به اینكه همه افراد جامعه كاربر ترافیك هستند، تصریح كرد: پیر، جوان، زن، مرد، خردسال و نوجوان همه كاربر ترافیك هستند و در كاهش حوادث ترافیكی نقش آفرینی می كنند.
رئیس پلیس راه و راهور كشور در پاسخ به سوال خبرنگار ایسنا در خصوص اینكه پر حادثه ترین استان های كشور كدامند؟ اظهار داشت: سه استان سیستان و بلوچستان، كرمان و فارس از نظر فراوانی بیشترین آمار تصادفات و تلفات ناشی از تصادف را به خود اختصاص داده اند، طبیعی است كه این استان ها به علت وسعت، تردد بسیار بالا و راه های مواصلاتی زیاد بیشترین آمار حوادث ترافیكی را داشته باشند.
حسینی اضافه كرد: عدم توجه به جلو، عدم رعایت حق تقدم و رعایت نكردن فاصله طولی سه عامل مهم تصادفات در كشور می باشند.
وی در مورد برنامه ریزی لازم جهت كاهش آمار حوادث رانندگی، اظهار داشت: در تلاشیم تا با هوشمندسازی راه ها، نصب تجهیزات و دوربین های ثبت خطر، آموزش و اطلاع رسانی از راه رسانه ها، بسیج امكانات و منابع بتوانیم حوادث رانندگی و تلفات ناشی از آنرا كنترل نماییم.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب