شمال برگ ShomalBarg.ir
پیرقدیمی:

دمام ما سند رسوایی شمر و یزیدیان زمانه است

دمام ما سند رسوایی شمر و یزیدیان زمانه است

به گزارش شمال برگ، مسئول هیات دمام زنی ابن االزهرا (س) ضمن اشاره به این که ماهیت قیام امام حسین (ع) همیشه بر پایه تقابل نور و ظلمت بوده است، اظهار داشت: دمام ما، سند رسوایی شمر و یزیدیان زمانه است.


مصطفی پیرقدیمی در حاشیه مراسم استقبال از محرم در اجتماع شبانه رشت در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به لزوم بازخوانی دقیق واقعه کربلا اظهار داشت: ماهیت قیام امام حسین (ع) همواره بر پایه تقابل نور و ظلمت بوده است و امروز وظیفه داریم عمق جنایات شمر و یزیدیان را برای نسل جوان تبیین نماییم.

مسئول هیات دمام زنی «ابن االزهرا (س)» با اشاره به اینکه این هیات با ۲۵ عضو فعال در گیلان، مراسم دمام زنی را به فریادی مقابل ظالمان مبدل کرده است، اضافه کرد: دمام ما، سند رسوایی شمر و یزیدیان زمانه است.

پیرقدیمی با اشاره به رویکرد این هیات اظهار داشت: هدف ما از این اجراها، تبیین دقیق ماهیت جنایاتی است که شمر و یزیدیان در حق خاندان آل عبا مرتکب شدند. در هر ضربه بر طبل هایمان، اهتمام داریم مظلومیت سیدالشهدا (ع) را در پیوند با قساوت دشمنان آن حضرت روایت نماییم تا نسل امروز بداند که این قیام، در واقع ایستادن تمام قد حق در مقابل تیرگی مطلق یزیدی بود.

مسئول هیات دمام زنی «ابن االزهرا (س)» با اشاره به لزوم بصیرت افزایی از راه مراسم های آیینی اشاره کرد: ما نمی خواهیم دمام زنی تنها یک نغمه صرف باقی بماند؛ بلکه می خواهیم میدان شهر را به میعادگاه تبیین حقانیت امام حسین (ع) تبدیل نماییم. هر ضرب دمام ما، تیری بر پیکره تفکر یزیدی است که با جنایات بی رحمانه اش می خواست نور حقیقت خاندان عصمت را خاموش کند.

وی اشاره کرد: این ۲۵ خادم حسینی، با شور و غیرتی که در سینه دارند، صدای مظلومیت آل عبا را به گوش رهگذران می رسانند. راه ما، راه استقامت در راه افشای جنایتکاران تاریخ است. ما ایستاده ایم تا روایت گر صریح این باشیم که جنایات یزیدیان هیچ گاه از ذهن تاریخ پاک نخواهد شد.


بطور خلاصه، مصطفی پیرقدیمی در حاشیه مراسم استقبال از محرم در اجتماع شبانه رشت در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن اشاره به لزوم بازخوانی دقیق واقعه کربلا گفت: ماهیت قیام امام حسین (ع) همیشه بر پایه تقابل نور و ظلمت بوده است و امروز وظیفه داریم عمق جنایات شمر و یزیدیان را برای نسل جوان تبیین نماییم. مسئول هیأت دمام زنی ابن االزهرا (س) ضمن اشاره به این که این هیأت با ۲۵ عضو فعال در گیلان، مراسم دمام زنی را به فریادی مقابل ظالمان مبدل کرده است، افزود: دمام ما، سند رسوایی شمر و یزیدیان زمانه است. پیرقدیمی ضمن اشاره به رویکرد این هیأت گفت: هدف ما از این اجراها، تبیین دقیق ماهیت جنایاتی است که شمر و یزیدیان در حق خاندان آل عبا مرتکب شدند. در هر ضربه بر طبل هایمان، اهتمام داریم مظلومیت سیدالشهدا (ع) را در پیوند با قساوت دشمنان آن حضرت روایت نماییم تا نسل امروز بداند که این قیام، در واقع ایستادن تمام قد حق در مقابل تیرگی مطلق یزیدی بود. مسئول هیأت دمام زنی ابن االزهرا (س) ضمن اشاره به لزوم بصیرت افزایی از طریق مراسم های آیینی اشاره کرد: ما نمی خواهیم دمام زنی تنها یک نغمه صرف باقی بماند؛ بلکه می خواهیم میدان شهر را به میعادگاه تبیین حقانیت امام حسین (ع) تبدیل نماییم.
1405/03/25
12:20:40
5.0 / 5
124
تگهای خبر: رشت , گفتگو , گیلان , مراسم
این مطلب شمالبرگ را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترینهای مرتبط در شمالبرگ
نظرات بینندگان شمالبرگ در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

شمال برگ shomalbarg