شمالبرگ ShomalBarg.ir
اشجری:

نقش زنان ایرانی در استمرار و ماندگاری انقلاب ستودنی است

نقش زنان ایرانی در استمرار و ماندگاری انقلاب ستودنی است

به گزارش شمال برگ، رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گیلان اظهار داشت: نقش زنان ایرانی در پیروزی، استمرار و ماندگاری انقلاب ستودنی است.


به گزارش شمال برگ به نقل از مهر، حجت الاسلام مجتبی اشجری ظهر سه شنبه در نشست ستاد هفته بزرگداشت مقام زن و روز مادر استان گیلان، سه شنبه ۱۱ آذر در سالن جلسات شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی ضمن تبیین فضائل و سجایای بانوی دو سرا صدیقه طاهره حضرت فاطمه زهرا (س)، اظهار داشت: هفته بزرگداشت مقام زن و روز مادر فرصت مناسبی برای شناسایی جایگاه والا و شخصیت رفیع دخت گرامی رسول خدا (ص) و منزلت زن در عالم هستی است. وی ضمن اشاره به تقارن سالروز ولادت معمار کبیر انقلاب اسلامی امام خمینی (ره) با میلاد خجسته حضرت زهرا (س)، اظهار نمود: این همزمانی مبارک فرصت مغتنمی را برای معرفی هر چه بیشتر اندیشه های والای بنیانگذار نظام مقدس جمهوری اسلامی در مورد مقام و منزلت زن در اسلام فراهم نموده است. حجت الاسلام والمسلمین اشجری با اعلان اینکه امام خمینی (ره)، زنان را مربی جامعه و یکی از عوامل اصلی پیروزی انقلاب اسلامی معرفی کرده اند، خاطرنشان کرد: در نگاه رهبر فقید انقلاب اسلامی، زن یکتا موجودی است که می تواند از دامان خود اشخاصی را پرورش دهد که برکاتش شامل کل جامعه شود. رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گیلان به نقش آفرینی بی بدیل زنان جامعه در زمینه های مختلف اشاره نمود و اضافه کرد: نقش زنان ایرانی در پیروزی، استمرار و ماندگاری انقلاب اسلامی و همینطور توسعه معنویت، تقویت عفت و تحکیم ارزش های اخلاقی ستودنی است. وی ضمن اشاره به تمرکز دشمنان و رسانه های استیجاری آنان بر زنان میهن اسلامی، تصریح کرد: مشارکت پررنگ و مؤثر زنان در جایگاه های اجتماعی و نقش آفرینی آنان در سمت های اجرایی نظام اسلامی، خیلی از نقشه ها و توطئه های دشمنان را خنثی کرده است. حجت الاسلام والمسلمین اشجری با اعلان اینکه انقلاب اسلامی بر مبنای آموزه های دین مبین اسلام بر حفظ حقوق و شأن زنان تأکید ویژه دارد، اظهار داشت: خداوند متعال در قرآن مجید از زنانی یاد می کند که الگوی مردان و زنان عالم هستند. رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گیلان با اعلان اینکه هفته بزرگداشت مقام زن و روز مادر امسال با شعار محوری «بانوی ایرانی؛ مظهر نجابت، الگوی مقاومت»، ۱۵ آذر آغاز و ۲۱ آذر پایان می یابد، اظهار نمود: از همه ظرفیتهای موجود استان، دستگاههای اجرایی، نهادهای فرهنگی، هیئات مذهبی و تشکل های مردمی برای بزرگداشت هفته بزرگداشت مقام زن و روز مادر بهره مند خواهیم شد. وی ضمن اشاره به این که مراسم و برنامه های بسیاری به مناسبت هفته بزرگداشت مقام زن و روز مادر در سراسر استان برگزار می شود، تصریح کرد: حسن ختام این برنامه ها برگزاری جشن باشکوه سالروز ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) در مرکز استان، همه شهرها و دهستان های دارای ظرفیت و همینطور مساجد و بقاع متبرکه برگزیده سراسر استان خواهد بود. حجت الاسلام والمسلمین اشجری ضمن اشاره به برگزاری نشست های ویژه در مراکز آموزشی و دانشگاهی بمنظور پاسخگویی به برخی شبهات حجاب و حقوق زن در اسلام و همینطور برگزاری جلسات و حلقات برای تبیین نقشه های مرموز دشمنان در حوزه زنان، افزود: برگزاری نمایشگاه های موفقیتهای بانوان، برگزاری کارگاه های آموزشی عفاف و حجاب و مهارت های زندگی، اجرای پویش های دختران فاطمی و بصیرت فاطمی، معرفی الگوهای موفق بانوان شاخص و افتخارآفرین، معرفی شهدای شاخص زن برای الگوسازی، تجلیل از دختران موفق و مدال آور در زمینه های مختلف، بهره مندی از ظرفیت نماز عبادی سیاسی جمعه ۱۴ و ۲۱ آذر با سخنرانی قبل از خطبه و فضاسازی و تبلیغات محیطی بعضی از برنامه های ستاد، در گیلان خواهد بود.
بطور خلاصه وی ضمن اشاره به اینکه مراسم و برنامه های بسیاری بمناسبت هفته بزرگداشت مقام زن و روز مادر در سراسر استان برگزار می شود، اشاره کرد: حسن ختام این برنامه ها برگزاری جشن باشکوه سالروز ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) در مرکز استان، همه شهرها و دهستان های دارای ظرفیت و همین طور مساجد و بقاع متبرکه برگزیده سراسر استان خواهد بود. حجت الاسلام والمسلمین اشجری ضمن اشاره به برگزاری نشست های ویژه در مراکز آموزشی و دانشگاهی بمنظور پاسخگویی به برخی شبهات حجاب و حقوق زن در اسلام و همین طور برگزاری جلسات و حلقات برای تبیین نقشه های مرموز دشمنان در عرصه زنان، اضافه کرد: برگزاری نمایشگاه های موفقیت های بانوان، برگزاری کارگاه های آموزشی عفاف و حجاب و مهارت های زندگی، اجرای پویش های دختران فاطمی و بصیرت فاطمی، معرفی الگوهای موفق بانوان شاخص و افتخارآفرین، معرفی شهدای شاخص زن برای الگوسازی، تجلیل از دختران موفق و مدال آور در حوزه های مختلف، بهره مندی از ظرفیت نماز عبادی سیاسی جمعه ۱۴ و ۲۱ آذر با سخنرانی پیش از خطبه و فضاسازی و تبلیغات محیطی تعدادی از برنامه های ستاد، در گیلان خواهد بود.

منبع:

1404/09/11
15:15:59
5.0 / 5
7
تگهای خبر: آموزش , رشت , زمین , گیلان
این مطلب شمالبرگ را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترینهای مرتبط در شمالبرگ
نظرات بینندگان شمالبرگ در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

شمال برگ shomalbarg