۱۸ روز مانده تا مهمونی غدیر، ۳
ستاد مردمی بزرگداشت عید غدیر در گیلان فعال شد
به گزارش شمال برگ، دبیر جبهه فرهنگی اجتماعی انقلاب اسلامی گیلان از تشکیل ستاد مردمی بزرگداشت عید سعید غدیر اطلاع داد و اظهار داشت: بیشتر از ۵۰ مجموعه فرهنگی در اجرای این جشن بزرگ کمک می کنند.
به گزارش شمال برگ به نقل از مهر، حجت الاسلام والمسلمین مجتبی پوریوسفی بامداد سه شنبه درمیان خبرنگاران با اشاره به نزدیک شدن ایام عید سعید غدیر اظهار داشت: عید غدیر تجلی بیعت جاودانه امت با ولایت و امامت است و جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی گیلان مطابق سالهای قبل ستاد مردمی بزرگداشت این ایام را به منظور هماهنگی و خدمت به مجموعه های فعال فرهنگی تشکیل داده است.
وی ضمن تشریح برنامه های ستاد مردمی بزرگداشت عید غدیر در استان اضافه کرد: برگزاری ایستگاه های صلواتی در ۵۰ نقطه، برگزاری مسابقات غدیر نویسی برای کودکان و نوجوانان و جشن های خیابانی در شهرستان رشت از مهم ترین اقدامات است که توسط بیشتر از ۵۰ مجموعه فرهنگی مردمی اجرا می شود.
پوریوسفی با تأکید بر ضرورت بهره برداری از فرصت عید غدیر برای زنده نگه داشتن ارزش های الهی و انقلابی اظهار داشت: جشن های محله محور در بیشتر از ۱۰ محله شهر رشت انجام خواهد شد.
وی همینطور در رابطه با برنامه های مردمی در دیگر شهرستان های استان اظهار داشت: در صومعه سرا پویش نصب پرچم «یاعلی» در منازل و مسابقه «زیباترین جشن خانگی غدیر» برگزار می گردد و در لنگرود جشن خیابانی و ایستگاه های شادانه «خوان کرامت» در ۱۴ محله فعال خواهد بود.
دبیر جبهه فرهنگی اجتماعی انقلاب اسلامی گیلان در رابطه با دیگر برنامه ها اضافه کرد: پویش تغذیه علوی در محلات کم برخوردار، برگزاری جشن های خیابانی در آستانه اشرفیه و برگزاری مستند «غدیرنامه گیلان» در حرم سید جلال الدین اشرف همچون اقدامات مردمی است.
پوریوسفی اشاره کرد: فعالان فرهنگی در شهرستان ماسال هم پویش «هر مغازه یک ایستگاه صلواتی» و تغذیه علوی در روستاها را اجرا می کنند و در شفت جشن های محلی، تغذیه و سرکشی از خانواده های سادات انجام می گیرد.
وی از برگزاری جشن کیلومتری غدیر با مشارکت بیشتر از ۴۰ مجموعه فرهنگی در لاهیجان اطلاع داد و اظهار داشت: غرفه های محیط زیستی و برنامه های آموزشی همراه با اهدای نهال و غذای دیجیتال از برنامه های این جشن خواهد بود.
پوریوسفی افزود: در شهرستان رودبار هم پویش تغذیه غدیر با پخت بیشتر از 3000 پرس غذا توسط موکب مردمی قافله عاشقی برگزار می گردد و ایستگاه «نامه به علی» برای کودکان و نمایش صنایع دستی بانوان رودباری اجرا می گردد.
وی در انتها اضافه کرد: جشن کیلومتری غدیر در خمام با حضور ۶۰ مجموعه مردمی برگزار می شود و فعالان فرهنگی رضوانشهر هم بازسازی هنری واقعه غدیر، برگزاری جشن های مسجدمحور و برگزاری ایستگاه های شادمانی را در دستور کار دارند.
این مطلب شمالبرگ را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترینهای مرتبط در شمالبرگ
نظرات بینندگان شمالبرگ در مورد این مطلب