تشکیل کارگروه در وزارت امور خارجه برای تالاب هامون
به گزارش شمال برگ، معاون محیط زیست دریایی و تالاب های سازمان حفاظت محیط زیست اظهار داشت: کارگروهی با محوریت وزارت خارجه برای تهیه نقشه جامع و هماهنگ با لحاظ همکاریهای اقتصادی، سیاسی، امنیتی و محیط زیستی و استفاده از همه ابزارها و ظرفیتهای بومی موجود با اولویت تامین حق آبه تالاب های هامون تشکیل شد.
به گزارش شمال برگ به نقل از ایسنا احمد رضا لاهیجان زاده با اشاره به تشکیل نخستین جلسه کارگروه ملی هماهنگی و مدیریت تالاب های هامون اظهار داشت: در آخرین جلسه ستاد ملی هماهنگی و مدیریت تالاب ها مصوب شد تا کارگروهی در سطح ملی و استانی برای پیگیری وضعیت تالابهای هامون تشکیل گردد. لازم است دستگاه های عضو در این کارگروه تمامی پیشنهادات خودرا ارائه دهند تا جهت طرح و تصویب در ستاد ملی بررسی شود.
معاون محیط زیست دریایی و تالاب های سازمان حفاظت محیط زیست اضافه کرد: در کنار این کارگروه یک کارگروه دیگری با محوریت وزارت خارجه برای تهیه نقشه جامع و هماهنگ با لحاظ همکاریهای اقتصادی، سیاسی، امنیتی و محیط زیستی و استفاده از همه ابزارها و ظرفیتهای بومی موجود با اولویت تامین حق آبه تالاب های هامون تشکیل شد که مسیر انجام این مصوبه نیز توسط وزارت خارجه درحال تهیه است.
وی اشاره کرد: تلفیق پیشنهادات کارگروه امروز با کارگروه وزارت خارجه پس از تصویب در ستاد ملی تبدیل به یک سند الزام آور برای تمامی دستگاهها برای حفاظت و احیای تالاب های هامون خواهد شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان حفاظت محیط زیست، لاهیجان زاده با اشاره به جلسه امروز کارگروه اشاره کرد: اقدامات وزارت خارجه، اقدامات انجام شده در استان، دستگاه های ذی ربط، بحث های فرهنگی، ظرفیتهای بین المللی و استفاده از ظرفیت معتمدان و ریش سفیدان مورد بررسی قرار گرفت.
منبع: شمال برگ
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب