پرورش گل و گیاه در گیلان اقدامی برد-برد
به گزارش شمال برگ رئیس سازمان جهاد كشاورزی گیلان اظهار داشت: پرداختن و توسعه پرورش گل و گیاه در گیلان اقدامی برد-برد است چون هم بازار خوبی دارد و هم اشتغالزایی مناسبی بوجود می آورد.
علی درجانی در گفت و گو با ایسنا اظهار داشت: گیلان از ظرفیت های بالایی برای پرورش گل و گیاهان زینتی برخوردار می باشد.
وی با اشاره به اینكه هم اكنون 58هكتار گلخانه زینتی در استان داریم، اضافه كرد: همینطور 500هكتار از اراضی به پرورش گل و گیاه در فضای باز اختصاص دارد.
درجانی افزود: سالانه در گیلان سه و نیم میلیون گل شاخه بریده، 3میلیون گل گلدانی و آپارتمانی و 23میلیون اصله نهال و گلهای درختچه ای زینتی تولید می شود.
وی با اشاره به اینكه گل و گیاهان گیلان اغلب در شهرستانهای شرق گیلان به خصوص شهرستان لنگرود پرورش می یابند، تصریح كرد: گل و گیاهان گیلان از بازار پسندی بسیار خوبی برخوردار می باشند و علاوه بر مصرف در داخل استان و كشور، كشورهایی شمالی و جنوبی جمهوری اسلامی ایران از مشتریان مهم گل و گیاهان زینتی گیلان هستند.
رئیس سازمان جهاد كشاورزی گیلان با اشاره به اینكه پرداختن و توسعه پرورش گل و گیاه در گیلان اقدامی برد-برد است چون هم بازار خوبی دارد و هم اشتغالزایی مناسبی ایجاد می كند، اظهار داشت: با عنایت به قیمت مناسب فروش گل و گیاهان استان رغبت برای افزایش تولید این محصولات در گیلان افزایش یافته است و خوشبختانه جوانان هم برای رونق و افزایش تولید گل و گیاه بیشتر از گذشته فعالیت دارند.
وی ادامه داد: یكی از مزیت های مهم پرورش گل و گیاه افزایش اشتغالزایی در گیلان است و در هر هكتار برای ده نفر ایجاد شغل می شود.
درجانی اظهار داشت: هم اكنون بیشتر از 6هزار نفر در گیلان به پرورش گل و گیاه مشغولند و این بخش یكی از ظرفیت های منحصر به فرد بخش كشاورزی در ایجاد اشتغال است.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب