شمال برگ ShomalBarg.ir
امام جمعه رشت عنوان كرد

تلاش دشمنان برای تضعیف ایمان و امید ملت

تلاش دشمنان برای تضعیف ایمان و امید ملت

شمال برگ: به گزارش شمال برگ، از گیلان امام جمعه رشت، ضمن اشاره به تلاش شبانه روزی دشمنان برای تضعیف ایمان و امید ملت ایران، افزود: دشمنان خیال می کردند دیگر کار جمهوری اسلامی تمام شده، اما باز هم محاسباتشان اشتباه بود، چونکه این ملت پای ارزش های دینی و آرمان های انقلابی خود هستند.


آیت  الله رسول فلاحتی امروز ۱۹ خرداد در خطبه های نماز جمعه شهر رشت، ضمن اشاره به بیانات منحصر به فرد رهبر انقلاب بخصوص در مناسبت های سالجاری، اظهار نمود: به قول یکی از تحلیل گران خارجی، سخنرانی های رهبر انقلاب برای مسلمان و غیر مسلمان عامل تحول است.
وی مقام معظم رهبری را جانشین بر حق و صالح معمار کبیر انقلاب اسلامی دانست و اضافه کرد: همانگونه که امام خمینی(ره) در ایران و امت اسلام و جامعه جهانی تحول ایجاد کرد، بیانات رهبر انقلاب نیز، همه اندیشمندان و تحلیلگران سیاسی جهان را تحت تأثیر قرار می دهد.
نماینده ولی فقیه در گیلان با اشاره به اینکه امام خمینی راحل با انقلاب اسلامی امید را در دل ملت های مظلوم و مستضعف زنده کرد، اظهار داشت: امام راحل خداباوری و خدامحوری را در جامعه بشری احیا کرد و باعث شد مردم به ایمان برسند و خداوند متعال را حاضر و ناظر بر خود ببینند.
امام جمعه رشت دستاوردهای نهضت اسلامی امام برای ملت ایران را خودباوری و کارآمدی و استقلال و امنیت و اقتدار و امید و اعتماد اجتماعی دانست و خاطرنشان کرد: امروز جمهوری اسلامی ایران الگوی کشورهای منطقه و جهان اسلام است، چونکه در طول ۴۴ سال قبل موفقیت های زیادی را کسب کردیم و باآنکه در بعضی از عرصه ها نیازمند تلاش بیشتر و رفع مشکلات هستیم، اما در مجموع عزت و اقتدار و اعتماد اجتماعی ایران اسلامی را به رخ جهانیان کشاندیم.
وی امنیت ایران اسلامی را مثال زدنی دانست و تصریح کرد: امروز هیچ ابرقدرتی جرات نمی کند یک تیر به سمت ایران روانه کند، چونکه می داند پاسخ سختی دریافت می کند و بطور قطع ملت آگاه و بصیر ایران پشتوانه این قدرت هستند و این پیام را در روزهای الله انقلاب و مراسم ۲۲ بهمن و ۱۳ آبان و تشییع شهدا و... به همگان رساندیم.
آیت الله فلاحتی، بیان ضعف ها و مشکلات را به مفهوم نادیده گرفتن دستاوردها و موفقیت ها ندانست و افزود: ملت ایران همواره در صحنه هستند و اعلام می کنند که با وجود بعضی از مشکلات بخصوص در حوزه اقتصادی، در کنار انقلاب و نظام و رهبری خواهند ماند.
وی ضمن اشاره به تلاش شبانه روزی دشمنان برای تضعیف ایمان و امید ملت ایران، افزود: دشمنان خیال می کردند دیگر کار جمهوری اسلامی تمام شده، اما باز هم محاسباتشان اشتباه بود، چونکه این ملت پای ارزش های دینی و آرمان های انقلابی خود هستند.
نماینده ولی فقیه در گیلان با اشاره به اینکه دشمنان با فشارهای اقتصادی می خواهند ملت ایران را نسبت به آینده نظام ناامید کنند، متذکر شد: باآنکه امروز با گرانی و تورم مواجه هستیم، اما با عنایت الهی و تلاش دولت بزودی همه مشکلات رفع می شود؛ البته نباید فقط مشکلات را ببینیم و باید موفقیت های کشور و نظام هم برای مردم گفته شود تا آحاد جامعه بخصوص جوانان امید و انگیزه پیدا کنند.
وی سیاهنمایی و نادیده گرفتن دستاوردهای جمهوری اسلامی را حربه دشمن دانست و تصریح کرد: با مقاومت در مقابل دشمنان به پیروزی خواهیم رسید؛ نه سازش و تسلیم و عقب نشینی، چونکه دشمنان هیچگاه به فکر پیشرفت ما نیستند و اگر از آرمان های خود دست برداریم، آنها ما را به دوران استعمار و وابستگی باز می گردانند.
امام جمعه رشت از همه دوستداران و دلدادگان ایران و انقلاب و ملت خواست در هر کجا هستند برای پیشرفت کشور تلاش کنند و خاطرنشان کرد: امروز باید وحدت داشته باشیم، چونکه دشمن از تفرقه و اختلاف و التهاب به نفع خود سوء استفاده می نماید.
آیت الله فلاحتی از مسؤلان خواست نسبت به بیانات و رهنمودهای رهبر انقلاب اهتمام داشته باشند و اضافه کرد: رهبر معظم انقلاب همواره در سالهای متوالی و در خیلی از نشست های خصوصی، هشدارهای لازم را به همه مسؤلان می دهد، چونکه ایشان پدر امت هستند و با درایت ها و هدایت های پیامبرگونه خود جامعه را اداره می کنند.
وی ضمن اشاره به رونمایی ایران از موشک فراصوت «فتاح» و واکنش های جهانی نسبت به این دستاورد، اظهار داشت: امروز جمهوری اسلامی ایران با تاکید بر توان داخلی و بهره مندی از جوانان دانشمند و متخصص و انقلابی خود به چهارمین قدرت موشکی دنیا تبدیل گشته است.
نماینده ولی فقیه در گیلان با اشاره به اینکه قدرت موشکی ایران دشمنان را متحیر و مرعوب کرده است، اظهار داشت: جمهوری اسلامی در راه خود روز به روز پیش می رود و بر پیروزی هایش می افزاید و بنابراین قدردان جوانانی هستیم که با همت و غیرت خودشان این حماسه ها را برای ملت می آفرینند.




منبع:

1402/03/20
11:08:03
5.0 / 5
587
تگهای خبر: اقتصادی , دریا , رشت , گیلان
این مطلب شمالبرگ را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترینهای مرتبط در شمالبرگ
نظرات بینندگان شمالبرگ در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

شمال برگ shomalbarg