لزوم اقتصادی شدن تولید در مرکز تحقیقات برنج مازندران
به گزارش شمال برگ مازندران سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران اشاره کرد: موسسه تحقیقات به عنوان یک مرکز دانش بنیان باید به دنبال اقتصادی کردن تولید برای برنجکاران باشد.
حسن عنایتی کلیجی در دیدار نوروزی با همکاران موسسه تحقیقات برنج مازندران که با حضور نماینده مردم آمل در مجلس شورای اسلامی همراه بود، اظهار نمود: کشاورزی با سفره مردم گره خورده است و همین مساله وظیفه مندی ما را سنگین تر کرده است و باید از همه ظرفیت دست اندرکاران این حوزه بهره گیری نماییم تا ماموریت خودرا در کشاورزی استان به نحو شایسته انجام دهیم.
وی خواهان اجرای جدی تر کشاورزی دقیق و علمی شد و اظهار داشت: باید مراکز تحقیقاتی و پژوهشی پویا و شاداب در عرصه کشاورزی حضور پررنگ داشته باشند.
عنایتی افزود: باید نتایج علمی و جدید را در عرصه کشاورزی بکارگیری نماییم و سرعت نفوذ دانش را که در کشاورزی به کندی پیش می رود سرعت ببخشیم.
سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران اظهار نمود: مراکز تحقیقاتی برنج در استان باید حمایت شوند چونکه مایه سربلندی کشور هستند و جزو نیازهای اساسی کشور است.
وی خواهان افزایش اختیارات موسسه تحقیقات برنج آمل شد و اظهار داشت: این موسسه در سطح فعلی پاسخگوی نیاز برنج استان نیست.
عنایتی اضافه کرد: موسسه تحقیقات برنج آمل مرکز ثقل تحقیقات برنج کشور است و همه کشور از منافع آن بهره مند می شوند.
سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران بر توسعه کشاورزی قراردادی برنج با کمک موسسه تحقیقات برنج تصریح کرد و اظهار داشت: ارقام با کیفیت با عملکرد بالا همراه با خاصیت بازار پسندی مناسب در این موسسه تولید و به جامعه برنجکاران استان ارائه شود.
عنایتی به به نژادی برنج اشاره نمود و اظهار داشت: موسسه تحقیقات به عنوان یک مرکز دانش بنیان باید به دنبال اقتصادی کردن تولید برای برنجکاران باشد.
منبع: shomalbarg.ir
این مطلب شمالبرگ را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترینهای مرتبط در شمالبرگ
نظرات بینندگان شمالبرگ در مورد این مطلب