شمال برگ ShomalBarg.ir
جانشین فرماندهی نیروی دریایی ارتش عنوان كرد؛

نیروی دریایی پیامرسان قدرت نرم و فرهنگی ایران در اقصی نقاط عالم

نیروی دریایی پیامرسان قدرت نرم و فرهنگی ایران در اقصی نقاط عالم

به گزارش شمال برگ از گیلان جانشین فرماندهی نیروی دریایی ارتش اظهار داشت: نیروی دریایی پیامرسان قدرت نرم و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در اقصی نقاط عالم است، ما موظفیم بنا به فرمان مقام معظم رهبری پیام راهبردی انقلاب اسلامی مان را به تمام دنیا مخابره نماییم.


امیر دریادار حمزه کاویانی امروز در جمع بازدید از دانش پژوهان مرکز آموزش تخصص های دریایی باقرالعلوم(ع) رشت، اظهار نمود: امروز نظام اسلامی با محوریت انقلاب اسلامی ایران در منطقه صاحب اقتدار است و انشاالله در تداومش در دنیا سربلند و پرچم نظام اسلامی به دست شما جوانان در دنیا به اهتزاز در خواهد آمد.
جانشین فرماندهی نیروی دریایی ارتش اضافه کرد: خوشحالم شما عزیزان راه عزت و افتخار و بزرگی دین و دینداری را انتخاب نموده اید و پا در راه شهدا گذاشتید؛ شهیدانی که همیشه پیام شان ایستادگی، عزت، استقلال خواهی بود.
امیر دریادار کاویانی بیان کرد: هر روز و هر ساعتی که از انقلاب اسلامی گذشته بر عزت و افتخار اقتدار و سربلندی این ملت افزوده شده چونکه اعتقاد داریم راه ما راه درستی است. راه اسلام در تقابل با همه نظام هایی که در دنیا سلطه جویی می کند راه پیروزی و با افتخار است.
جانشین فرمانده نیروی دریایی ارتش اضافه کرد: انتخاب شما در پیوستن به نداجا و دمیدن روح جوانی با قدرت ایمان و شجاعت شما و در کنار دیگر همرزمانتان موجب شد امروز ماموریت ما به وسیله تجهیزات بومی و داخلی در تقابل با جهان سلطه در اطراف مرزهای کشور تا حضور شجاعانه نیروی دریایی راهبردی در حیاط خلوت آنها به وقوع بپیوندد.
وی اشاره کرد: نیروی دریایی پیامرسان قدرت نرم و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در اقصی نقاط عالم است، ما موظفیم بنا به فرمان مقام معظم رهبری پیام راهبردی انقلاب اسلامی مان را به تمام دنیا مخابره کنیم؛ همرزمان شما مسیر 45 هزار کیلومتری را تا سواحل غرب افریقا پیمودند، در جایی که نظام سلطه بر ملت های آن منطقه تسلط کامل دارد، نیروی دریایی ارتش پیام استقلال خواهی و آزادی خواهی انقلاب اسلامی ایران را مخابره کرد.
دریادار کاویانی با اشاره به تهدیدات رسانه ای دشمن اضافه کرد: بدانید همه جنگ روانی دشمن با بهره گیری از ابزارهای رسانه ضد جوانان است، باید هوشیار و آگاه باشیم در تهدیدات فضای مجازی و راهمان در ادامه مسیر مستقیم انقلاب اسلامی باشد که رهبر معظم در بیانیه گام دوم خطاب به شما جوانان فرموده اند.
وی اشاره کرد: نیروی دریایی راهبردی ارتش در فضای عملیاتی گسترده در ادامه انقلاب اسلامی و در اجرائی شدن بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی سر از پا نمی شناسد؛ همه مسئولان نیروهای مسلح در این راستا قدم برمی دارند و شما جونان غیرتمند بدنه اجرائی نداجا می باشید.
گفتنی است؛ دریادار کاویانی ضمن دیدار با فرماندهان و دانش پژوهان در مسافرت خود به رشت، خانه رفاهی دانش آموز و مرکز صدا و تصویر را افتتاح و از پروژه های عمرانی نظیر ساخت منازل مسکونی ۹۶ واحدی و آموزشگاه نظامی و اماکن مجتمع شهید نامجوی در حسن رود بازدید کرد.




منبع:

1400/12/05
12:46:09
5.0 / 5
768
تگهای خبر: آموزش , تجهیزات , دریا , رشت
این مطلب شمالبرگ را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترینهای مرتبط در شمالبرگ
نظرات بینندگان شمالبرگ در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

شمال برگ shomalbarg