ارتقای آموزش دختران گیلانی برای ورود به بخش کشاورزی
به گزارش شمال برگ از گیلان رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان گیلان اظهار داشت: آموزش به دختران در هنرستان کشاورزی منجر به ارتقای توانمندی بخش کشاورزی استان می شود.
فلاح نصرت آباد در گفت و گو با ایسنا یکی از اهداف مهم این مرکز را ارتقای بخش نیروی انسانی در کشاورزی و منابع طبیعی گیلان عنوان نمود و اظهار داشت: همواره دوره های آموزشی مختلفی برای کشاورزان و بهره برداران بخش کشاورزی در این مرکز دایر می شود.
وی ادامه داد: از آنجاییکه بعضی از کشاورزان استان بی سواد و یا کم سواد هستند، برگزاری این دوره های آموزشی کمک می نماید تا در جهت پیشبرد اهداف وزارت کشاورزی نقش موثرتری ایفا کنند.
ایشان در ادامه ضمن اشاره به ایجاد هنرستان کشاورزی دخترانه برای نخستین بار در استان گیلان، تصریح کرد: همکاری بین آموزش و پژوهش برای پیشبرد امور آموزشی و پژوهشی در این هنرستان صورت می گیرد.
فلاح افزود: در این هنرستان دختران در دو گرایش تولید و پرورش گیاهان زینتی و گیاهان دارویی فعلاً تا سقف ۴۰ نفر ثبت نامی داشته اند.
رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان گیلان با اشاره به اینکه باتوجه به تخصص های موجود در مرکز و متناسب با گرایش تحصیلی بر مبنای عناوین سرفصل، مدرسین انتخاب شدند، خاطرنشان کرد: بنا داریم سال آینده مدرسه شیلات پسران هم در استان راه اندازی شود.
وی ادامه داد: آموزش جوانان برای ماندگاری در روستاها و ورود به بخش کشاورزی منجر به ارتقای توانمندی های بخش های مختلف کشاورزی می شود و در آینده ای نه چندان دور وجود چنین جوانانی که در رشته های کشاورزی گیلان تحصیل می کنند، منجر خواهد شد که در بخش تولید و فروش محصولات کشاورزی اتفاقات بهتری بیفتد.
فلاح اظهار داشت: تحصیل کرده های این هنرستان مجوز تولید و فروش محصولات را دریافت خواهند کرد و این امر در تهسیل توسعه فروش و تولید محصولات کشاورزی موثر است.
منبع: shomalbarg.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب