در صورت عدم واكسیناسیون؛
خدمات رسانی و تامین برق گیلان با چالش نیروی انسانی مواجه می شود
از گیلان مدیرعامل برق منطقه ای گیلان اظهار داشت: در صورت عدم واکسیناسیون نیروهای این شرکت مقابل کرونا با چالش نیروی انسانی در حوزه خدمات رسانی و تامین برق در گیلان مواجه می شویم.
بهمن داراب زاده با اشاره به حساسیت کار پرسنل این شرکت، اظهار داشت: نیروهای انسانی شرکت برق منطقه ای وظیفه بسیار حساس و مهمی بر عهده دارند که هیچ موضوعی نباید خللی در این وظیفه حیاتی و حساس به وجود آورد.
وی به شیوع ویروس کرونا در بین کارکنان شرکت برق منطقه ای گیلان و ابتلای خیلی از پرسنل، اضافه کرد: با قرنطینه همکاران مبتلا، این شرکت در تامین نیروی انسانی مورد نیاز خود با چالش جدی و اساسی رو به رو بوده باتوجه به شرایط بسیار شکننده ای در پایداری شبکه انرژی برق استان با مشکل مواجه می باشد.
داراب زاده اظهار داشت: خیلی از کارکنان شرکت، مشاغل حساس و پرخطری را برعهده دارند که با ادامه روند موجود تعداد کارکنان مشکوک و مبتلا به ویروس کرونا، بطور قطع با شرایط سخت و دشواری در تامین برق استان گیلان رو به رو هستیم.
مدیر عامل شرکت برق منطقه ای گیلان اظهار داشت: پست ها و خطوط شرکت برق منطقه ای گیلان، شریان اصلی برق رسانی به مشترکان هستند که کوچک ترین بی نظمی در آن قابل تحمل نبوده و عواقب جبران ناپذیری به همراه خواهد داشت.
وی تاکید کرد: باتوجه به همه این حساسیت ها باید واکسیناسیون کارکنان برق گیلان در اولویت قرار گیرد و در اسرع وقت اجرائی شود تا از عواقب بعدی آن بتوان جلوگیری کرد.
این مطلب شمالبرگ را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترینهای مرتبط در شمالبرگ
نظرات بینندگان شمالبرگ در مورد این مطلب