رفع تصرف ۷۰۰ میلیونی از اراضی منابع طبیعی رودسر
از گیلان رئیس اداره منابع طبیعی رودسر اظهار داشت: 7000 مترمربع از زمین های منابع طبیعی در روستاهای سیاه کشان و نیلوی بخش رحیم آباد رودسر، با حضور کارشناس این اداره و ماموران انتظامی، از دو متصرف پس گرفته شد.
محمدرضا کشاورز در گفت وگو با ایسنا، از کشف چوب آلات جنگلی قاچاق در شهرستان رودسر آگاهی داد و اظهار نمود: حجم چوب آلات قاچاق کشف شده ۱۰ تن است.
وی با اعلان اینکه چوب های کشف شده از نوع توسکا، اوجا و لرگ می باشد، اضافه کرد: ماموران اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان رودسر این میزان چوب قاچاق را که با یک دستگاه کامیون در حال جابجایی بود، توقیف کردند.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری رودسر، ارزش چوب آلات مکشوفه را ۱۵۰ میلیون ریال برآورد کرد و اظهار داشت: در این رابطه یک نفر دستگیر و با تشکیل پرونده تحویل مقامات قضایی شد.
کشاورزی همین طور از رفع تصرف زمین های ملی در رودسر آگاهی داد و عنوان کرد: ۷۰۰۰ مترمربع از زمین های منابع طبیعی در روستاهای سیاه کشان و نیلوی بخش رحیم آباد رودسر، با حضور کارشناس این اداره و ماموران انتظامی، از دو متصرف پس گرفته شد.
وی افزود: این متصرفان حدود پنج سال زمین های ملی مذکور را با سیم خادار و پرچین به صورت غیرقانونی محصور کرده و در آن نهال فندق کاشته بودند که نهال ها قلع و قمع و عرصه آزاد شد.
این مقام مسئول، با اعلان اینکه کارشناسان ارزش زمین های تصرف شده را ۷۰۰ میلیون تومان برآورد کردند، تصریح کرد: متصرفان علاوه بر پس دادن زمین، به پرداخت جریمه نقدی محکوم شدند.
این مطلب شمالبرگ را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترینهای مرتبط در شمالبرگ
نظرات بینندگان شمالبرگ در مورد این مطلب