لزوم بسته بندی جذاب برای چای داخلی

لزوم بسته بندی جذاب برای چای داخلی

به گزارش شمال برگ ایسنا/گیلان معاون بازاریابی و تنظیم بازار سازمان چای كشور اظهار داشت: چای علاوه بر رعایت استانداردهای تعیین شده باید به گونه ای بسته بندی شود كه مشتریان بازارهای هدف را به خود جذاب كند.


گودرز خردادپور امروز در جمع خبرنگاران در این سازمان از تولید ۳۵ برند تخصصی و استاندارد چای در كشور آگاهی داد و اظهار داشت: چای خشك استاندارد باید حداقل فاكتورهای شیمیایی نظیر میزان عصاره آبی، فیبر، خاكستر، حد مجاز فلزات سنگین و شاخص های حسی یا ارگانولپتیكی نظیر عطر، طعم و رنگ را داشته باشد و تولیدكنندگان نیز ملزم به رعایت آن هستند.
وی با اشاره به اینكه استاندارد چای خشك در كشور از سال ۹۲ الزامی شده است، اضافه كرد: سازمان چای با همكاری سازمان ملی استاندارد و معاونت غذا و داروی وزارت بهداشت و درمان بستر مناسبی برای استانداردسازی چای تولیدی كارخانه های چایسازی شمال فراهم نمود و مدیران كارخانه ها نیز از این مساله استقبال كردند و بسیار تلاش كردند تا كالای خودرا استانداردسازی كنند.
خردادپور افزود: تابحال حدود ۶۰ كارخانه چای سازی پروانه ساخت و تولید چای خشك برمبنای حداقل شاخص های استاندارد را دریافت نمودند.
معاون بازاریابی و تنظیم بازار سازمان چای كشور اظهار داشت: چای سیاه خشك استاندارد با شماره ۶۲۳ و چای خشك سبز استاندارد با شماره ۱۰ هزار و ۷۶۸ به ثبت رسید.
وی اشاره كرد: بسته بندی چای علاوه بر رعایت استانداردهای تعیین شده باید جذابیت داشته باشد.
خردادپور اشاره كرد: شكل بسته بندی برای جلب مشتری و ثبات كمی و كیفی محصول داخل آن بسیار مهمست بطوری كه هر بار مشتری به آن بسته بندی و برند بازگشت كند همان انتظاری را داشته باشد كه در اولین بار استفاده تجربه كرده است.




منبع:

1398/10/25
16:34:20
5.0 / 5
2888
تگهای خبر: استاندارد , تولید , دریا , شمال
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۵