پاسخ های غافلگیر کننده به دشمن، بزودی داده می شود
به گزارش شمال برگ، معاون سیاسی سپاه پاسدارن انقلاب اسلامی در بابل اظهار داشت: دشمن را کامل در رصد داریم و پاسخ های غافلگیر کننده خواهد دید.
به گزارش شمال برگ به نقل از خبر آنلاین از مازندران، سردار یدالله جوانی با اشاره به اینکه در جنگ های اخیر، محاسبات دشمن در مقابل اقتدار ایران فرو ریخت اظهار داشت: فعالیتهای دشمن را در رصد کامل خود داریم و پاسخ های پیش رو هم غافلگیرکننده خواهد بود.
وی با تاکید بر این که دشمن با تصور دستیابی سریع به اهدافش وارد میدان شده بود اضافه کرد: هدف گیری دشمن برای تضعیف توان بازدارندگی و بی ثبات سازی نظام، با سد مستحکم هوشیاری ملت و آمادگی نیروهای مسلح رو به رو شد و به شکست انجامید.
معاون سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اظهار داشت: ایران اسلامی امروز در نقطه اوج اقتدار قرار دارد و هرگونه خطای محاسباتی جدید از طرف دشمن، با پاسخی بمراتب مشکل تر و فراتر از تصور آنها مواجه خواهد شد.
سردار جوانی وحدت ملی را ضامن اصلی امنیت خواند و تاکید کرد: تامین حقوق ملت، خط قرمز و مطالبه مشترک ارکان نظام و مردم است. وی ضمن اشاره به سخنان اخیر وزیر امور خارجه آمریکا در یونان از ایشان خواست، تاریخ را مرور کند و سرنوشت آنانکه با ایران دشمنی کردند را به دقت مطالعه کند تا عبرت بگیرد.
معاون سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با تکیه بر آمادگی کامل یگان های مختلف نیروهای مسلح در پاسخ سریع، کوبنده و عبرت آموز به متجاوز اظهار داشت: حتی یک لحظه از دشمن غفلت نمی نماییم و به پشتوانه مردم، با تمام قوا، دشمن را از هر گونه تجاوز پشیمان خواهیم کرد.
جوانی ضمن اشاره به اهمیت بیش از پیش استمرار حضور مردم در خیابان اضافه کرد: با این حضور، خیلی از فتنه ها خنثی شد و مردم مبعوث شده نیز به خوبی نشان دادند با بصیرت، ولایتمداری و وحدت، همیشه پای کار نظام و کشور ایستاده اند.
او همینطور ضمن اشاره به تسلط کامل ایران و سپاه پاسداران بر تنگه هرمز تصریح کرد: عبور از تنگه هرمز فقط با اجازه و هماهنگی ایران ممکن است و دشمن، این نکته را به خوبی در خاطر داشته باشد برای اینکه در صورت اشتباه، مجازاتها هم سنگین تر خواهد بود.
منبع: shomalbarg.ir
این مطلب شمالبرگ را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترینهای مرتبط در شمالبرگ
نظرات بینندگان شمالبرگ در مورد این مطلب