بازسازی و بهسازی ۳۳۲ واحد مسكونی سیل زده مازندران توسط بنیاد مسكن
شمال برگ: معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری مازندران اظهار داشت: بنیاد مسكن ۳۳۲ واحد مسكونی را در ۴ شهرستان سیلزده میاندورود، نكا، بهشهر و گلوگاه شامل تخریبی و تعمیراتی در دست اقدام دارد.
به گزارش شمال برگ به نقل از ایسنا، حسن خیریانپور در جلسه پیگیری و هماهنگی اقدامات ستاد بازسازی مناطق سیل زده مازندران اظهار نمود: مسائل بازسازی در سه محور مناطق مسكونی، كشاورزی و حوزه های زیربنایی با جدیت و بطور همزمان در حال پیگیری است.
وی با اشاره به این كه بنیاد مسكن ۳۳۲ واحد مسكونی را در ۴ شهرستان میاندورود، نكا، بهشهر و گلوگاه شامل تخریبی و تعمیراتی در دست اقدام دارد، تصریح كرد: مجموعاً ۷۰۸ فقره از تسهیلات ۲ میلیون تومانی در این ۴ شهرستان استفاده شد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری مازندران با بیان این كه كمیته امداد امام (ره) ۱۴۲ فقره تعمیراتی و ۱۴ فقره تخریبی در این ۴ شهرستان آمار داده است، اظهار داشت: ۲۸ فقره تخریبی و ۱۴۳ واحد تعمیراتی در شهرستان های میاندورود، نكا، بهشهر و گلوگاه باز از طرف بهزیستی اعلام شده است.
پیشگیری از حوادث آینده در بازسازی مناطق سیل زده مورد توجه قرار گیرد
مهدی رازجویان، معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار مازندران باز در این نشست ضمن تشكر و قدردانی از تمامی دستگاه های دولتی، سپاه، بسیج و ارتش و گروه های جهادی و مردمی با اشاره به این كه اقدامات صورت گرفته از طرف همه نیروهای عمل كننده در دو بحران سیل اخیر جهادی بوده است، اظهار نمود: مازندران باید در اقدامات بازسازی باز ممتاز عمل كند.
وی با بیان این كه از این پس اقدامات در امتداد بازسازی مناطق سیل زده است، تصریح كرد: با عنایت به اختتام توانِ تاب آوری این مناطق، باید همه اقدامات به بازگشت و عادی شدن كامل زندگی مردم منجر شود.
معاون عمرانی استاندار مازندران با تاكید بر این كه بازسازی با حضور دستگاه ها در صحنه در جهت نظارت بر پروسه انجام كار و كاستن آلام مردم باید همراه باشد، اشاره كرد: در بازسازی مناطق سیل زده؛ جلوگیری از حوادث آینده و اقدامات بازدارنده از بروز مجدد بحران مورد توجه قرار گیرد.
رازجویان با بیان این كه اقدامات بازسازی باید فنی، منطقی و آینده نگرانه باشد، اشاره كرد: سرعت، دقت و كیفیت در حوزه بازسازی باید محور فعالیت ها قرار گیرد.
وی با اشاره به این كه اقتصاد مازندران، كشاورزی محور است، اشاره كرد: سردهنه ها و كانال های آب باید هرچه سریع تر به حالت اولیه بازگردند تا كشاورزان بتوانند زمین ها و باغات را احیا كنند.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب