شمال برگ ShomalBarg.ir
استاندار:

اولویت در حل مشکلات مازندران بهره مندی از شرکت های دانش بنیان بومی است

اولویت در حل مشکلات مازندران بهره مندی از شرکت های دانش بنیان بومی است

به گزارش شمال برگ، ایرنا- استاندار مازندران با تأکید بر این که حل مشکلات و عقب ماندگی های استان از مسیر شرکت های دانش بنیان میسر است، اظهار داشت: در رفع چالش های استان استفاده از ظرفیت شرکت های دانش بنیان بومی اولویت دارد.


به گزارش شمال برگ به نقل از خبرگزاری ایرنا، سیدمحمودحسینی پور روز شنبه در بازدید از شرکت دانش بنیان خزر الکتریک آمل در شهرک صنعتی بابکان اضافه کرد: اولویت دهی به شرکت های دانش بنیان بومی برمبنای شناخت کامل و لمس میدانی شرایط استان است که میتواند در تسریع و راهبردهای عملیاتی بسیار موثر باشد.
وی پشتیبانی از شرکت های دانش بنیان را اولویت نخست مجموعه اجرائی و تصمیم ساز استان دانست و گفت: در همین راستا تمام تلاش ما این است که در درجه اول از شرکت های دانش بنیان منطقه برای رفع مشکلات مازندران همچون پسماند استفاده گردد.
استاندار مازندران با اشاره به شعار سال ۱۴۰۱ تحت عنوان سال «تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین»، تاکیدکرد: این شعار برای ما حکم حکومتی است و نباید در حد شعار باقی بماند بلکه ضروریست تمامی ارگان ها تلاش کنند تا با حمایت و یاری گیری از شرکت های دانش بنیان علاوه بر حل مشکلات، زمینه را برای بهره برداری از منابع انسانی تسهیل کنند.
حسینی پور حرکت روبه جلوی استان را نیازمند عبور از شکست ها و کاستی های گذشته عنوان نمود و اظهار داشت: تمام کاستی های گذشته در زمینه شرکت های دانش بنیان باید فراموش و با نگاهی جدید به آینده از ظرفیت های شرکت های دانش بنیان استفاده گردد تا شاهد ساخت مازندرانی توسعه یافته و هوشمند باشیم.
مقام عالی دولت در مازندران ظرفیت و توانمندی استان را فراتر از مرزهای جغرافیایی دانست و بیان کرد: امیدواریم با اتکا و بهره مندی حداکثری این توانمندی به همراه کمک بخش های دانش بنیان استان توسعه یافته در تراز منطقه بسازیم.
به گزارش ابرنا، حدود یکهزارو ۴۵۰ واحد تولیدی استان مازندران در ۳۹شهرک و ناحیه صنعتی مستقر و فعالیت دارند که بیشترین سهم واحدهای صنعتی استان نیز متعلق به شهرستان آمل است.
شهرستان آمل دارای چهار شهرک صنعتی امامزاده عبدالله آمل، بابکان، جمشیدآباد و لاریجان می باشد. شهرک صنعتی بابکان با ظرفیت بیش از پنجاه واحد صنعتی در سال ۱۳۸۳ در زمینی به مساحت ۲۱ هکتار در کیلومتر ۷ جاده قدیم آمل به بابل و با هدف توسعه، تولید و اشتغال راه اندازی گردیده است.


منبع:

1401/06/06
08:28:49
5.0 / 5
431
تگهای خبر: پسماند , تولید , زمین , ساری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۵
شمال برگ shomalbarg