مدیر جهاد كشاورزی رودبار مطرح كرد

لزوم افزایش سهمیه آرد شهرستان مسافر پذیر رودبار

لزوم افزایش سهمیه آرد شهرستان مسافر پذیر رودبار

از گیلان مدیر جهاد کشاورزی رودبار اظهار داشت: میزان آرد تخصیص یافته استان به رودبار برای تامین نان مردم ساکن رودبار کافی است اما برای تامین نان مسافرین باید سهمیه آرد شهرستان افزایش یابد.


سروش ابراهیمی در گفت و گو با ایسنا با اعلان اینکه نانوایی های این شهرستان همیشه رصد می شوند تا نان با کیفیت به دست مردم برسد، اضافه کرد: از آنجا که بتازگی قیمت نان باگت بالا رفته و قیمت نان سنتی ثابت است مردم گرایش بیشتری به خرید نان سنتی دارند.
ابراهیمی افزود: علاوه بر کیفیت گندم و آرد، مهارت نانوا نیز در پخت نان با کیفیت تاثیر زیادی دارد و متاسفانه نانواهایی هم هستند که دقت کافی هنگام پخت نان ندارند.
وی اشاره کرد: رودبار شهرستانی توریست پذیر است و علاوه بر جمعیت ساکن این شهرستان، گردشگران نیز نان می خرند و لازم است سهمیه آرد شهرستان افزایش یابد.
مدیر جهاد کشاورزی رودبار اظهار داشت: میزان آرد تخصیص یافته استان به رودبار برای تامین نان مردم ساکن رودبار کافی است اما برای تامین نان مسافرین باید سهمیه آرد شهرستان افزایش یابد.
وی اشاره کرد: نان سنتی نظیر لواش، بربری، سنگک و... در شهرستان رودبار پخت می شود اما بیشترین نانوایی ها در این شهرستان بربری پخت می کنند.



1401/03/02
15:43:07
5.0 / 5
195
تگهای خبر: خرید , كشاورزی , كیفیت , گیلان
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۵