شمالبرگ ShomalBarg.ir
جهانگیری در جلسه شورای هماهنگی مدیریت بحران استان مازندران:

تنها راه برون رفت از مشكلات فعلی كشور وحدت، همدلی و همراهی است

تنها راه برون رفت از مشكلات فعلی كشور وحدت، همدلی و همراهی است

شمال برگ: معاون اول رئیس جمهور با اشاره به اینكه مهمترین درسی كه در حوادث مختلف كشور گرفته ایم همبستگی و انسجام است اظهار داشت: امروز كه آمریكا می خواهد كشور را متلاشی كرده و لطمه جدی به ایران وارد كند، تنها راه برون رفت از این مشكل همدلی، همراهی و وحدت است.


له گزارش ایسنا، اسحاق جهانگیری عصر امروز در جلسه شورای هماهنگی مدیریت بحران استان مازندران اشاره كرد: البته همانگونه كه مقام معظم رهبری در سخنرانی نوروزی در مشهد مقدس فرمودند، ایران از فرصت ها و ظرفیت های بی نظیری برخوردار می باشد و آمریكا و هیچ كشور دیگری نمی تواند ایران را محصور كرده و آنرا متلاشی كند.
وی با تاكید بر اینكه دولت علاقمند است در همه مراحل و در سختی ها و خوشی ها در كنار مردم باشد گفت: ما می خواهیم مردم احساس كنند كه مسئولین كشور و در رأس آن مقام معظم رهبری در ایام سخت مردم را تنها نمی گذارند و همه تلاش مسئولین این است كه آلام مردم را كاهش دهند.
معاون اول رئیس جمهور با اشاره به بازدیدهای خود از مناطق سیل زده اشاره كرد: وجه مشترك در این بازدیدها این بود كه مردم، روحانیت، نمایندگان مجلس و مسئولین اجرایی استان همگی در صحنه حاضر بودند و پیام این مساله این است كه ما با همبستگی می توانیم سختی ها را از میان برداریم.
جهانگیری با اشاره به اینكه خوشبختانه با وجود بزرگی سیل اخیر شاهد تلفات جانی زیادی نبودیم اظهار داشت: مهمترین مسئله در اینگونه اتفاقات تلخ این است كه باید روحیه مردم حفظ شود برای اینكه اگر مردم از نظر روحی گرفتار شكست نشوند، قادر خواهند بود مسائل را پشت سر بگذارند.
وی ادامه داد: مردم زمانی از نظر روحی می شكنند كه احساس كنند كسی به فكر آنها نیست و به جای اینكه مشكلات آنها را حل كنند سرگرم دعوا با یكدیگر هستند.
معاون اول رئیس جمهور از استاندار مازندران به خاطر حضور در صحنه و كمك به سیل زدگان از شروع وقوع سیل قدردانی كرد و اضافه كرد: نمایندگان مردم و مسئولین بخش های مختلف باز در صحنه حضور داشتند و كمترین اثر حضور مسئولین این است كه روحیه مردم حفظ می شود.
جهانگیری با اشاره به اینكه آثار مخرب ناشی از سیل در استان گلستان به مراتب بیشتر از استان مازندران بوده است اشاره كرد: در استان گلستان هنوز به دنبال تخلیه آب هستند اما استان مازندران می تواند وارد مرحله بازسازی شود و موضوعی كه بسیار اهمیت دارد این است كه مردم باید اطمینان پیدا كنند كه به سرعت مسكن و خانه هایشان تعمیر و راه اندازی خواهد شد.
معاون اول رئیس جمهور با تاكید بر اینكه روند تعمیر و ساخت واحدهای مسكونی لطمه دیده ناشی از سیل باید با سرعت صورت گیرد اظهار داشت: باید به مردم اطمینان دهیم كه تعمیر واحدهای مسكونی تا اختتام بهار و راه اندازی واحدها تا اختتام تابستان تكمیل خواهد شد و اعتبار مورد نیاز آن باز بوسیله تسهیلات و كمك های بلاعوض صورت خواهد گرفت.
جهانگیری افزود: البته تسهیلات و كمك های بلاعوض كه تا كنون در اینگونه موارد نمایش شده امكان دارد كم باشد كه در جلسه هیئت دولت درباره میزان افزایش آن تصمیم گیری خواهد شد.
او همینطور با اشاره به لطمه های وارد شده به وسایل زندگی مردم اضافه كرد: برای جبران این خسارت ها باز كمك های بلاعوض و وام قرض الحسنه به مردم سیل زده اعطا خواهد شد البته این مساله باید با در نظر گرفتن محدودیت های بودجه دولت صورت گیرد.
جهانگیری در ادامه با اشاره به اینكه بخش مهمی از اقتصاد استان مازندران برمبنای كشاورزی اداره می شود اظهار داشت: میزان خسارات وارد شده به مزارع و باغ ها باید با ارزیابی های دقیق كارشناسی و با كمك استاندار و وزارت جهاد كشاورزی صورت گیرد.
وی یكی از روش های كمك به كشاورزان را استمهال وام های گذشته عنوان نمود و اظهار داشت: اینكه بخواهیم مبالغی را بعنوان خسارت به كشاورزان لطمه دیده پرداخت نماییم موضوعی جدید است اما با اصل این ایده مخالفتی نداریم و باید مورد بررسی قرار گرفته و كار ویژه ای برای كشاورزان لطمه دیده از سیل صورت گیرد.
معاون اول رئیس جمهور از وزیر جهاد كشاورزی خواست برای كمك به كشاورزان لطمه دیده طرحی قابل اجرا تدوین كنند تا بتوان در موارد مشابه باز از این طرح برای كمك به كشاورزانی كه از سیل لطمه دیده اند استفاده نمائیم.
جهانگیری همین طور با اشاره به لطمه و خسارت به برخی زیربناهای استان اشاره كرد: در این خصوص باید سوژه پیشگیری بطور جدی مورد توجه قرار گیرد و در استان هایی نظیر مازندران كه سوژه سیل می تواند همواره یك تهدید باشد، باید با برنامه های پیشگیرانه از وقوع سیل جلوگیری نماییم.
معاون اول رئیس جمهور دست اندازی به طبیعت و تجاوز به حریم رودخانه ها را یكی از دلیلهای لطمه های طبیعی عنوان نمود و اضافه كرد: سیل و اینگونه حوادث پاسخی از طرف طبیعت به انسان است و ما باید تلاش نماییم از ساخت و سازها در حریم رودخانه ها جلوگیری نماییم و برخورد قاطعی با اینگونه موارد صورت گیرد.
جهانگیری اضافه كرد: مسائل در رابطه با سیل باید به سرعت و ظرف چند ماه صورت گیرد و با وجود دستور مقام معظم رهبری برای افزایش كمك های نیروهای مسلح و اهتمام ویژه دولت، مردم كمترین دغدغه ای برای دریافت خسارات نداشته باشند.
در این نشست نماینده ولی فقیه در استان مازندران و امام جمعه ساری هم ضمن تبریك عید نوروز از صبوری مردم سیل زده قدردانی كرد و اظهار داشت: استاندار مازندران از ابتدا پای كار بود كه باید از وی قدردانی شود.
او همینطور با قدردانی از حضور معاون اول رئیس جمهور در این استان اشاره كرد: حضور دكتر جهانگیری مایه تسكین آلام مردم است. مردم چهل سال است كه در صحنه حضور دارند و ما باید بتوانیم مسائل و مشكلات آنها را حل نماییم.
در این نشست همین طور وزرای جهاد كشاورزی، نیرو، راه و شهرسازی، امور اقتصادی و دارایی و شماری از نمایندگان مردم استان در مجلس شورای اسلامی هر كدام در سخنانی به بیان دیدگاه ها و پیشنهادات خود برای جبران خسارات ناشی از زلزله و اقدامات پیشگیرانه پرداختند.



1398/01/06
13:46:40
5.0 / 5
4657
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۴
شمال برگ shomalbarg